eXpress Bar Network
RoverPC RoverPC mobile.club RoverPC PDAs
Главная| Новости| Файлы| FAQ| Статьи| Форум
  Подписанные темыПодписанные темы  FAQFAQ  ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы  АдминистрацияАдминистрация   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

    


Base and Rover setup for Topcon Hiper Pro



 


Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов RoverMobile.ru -> Выбираем и высказываемся о PDA от RoverPC -> Мнения о UMPC от RoverPC
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
kesizewi
Только зашел



Зарегистрирован: 24.01.2018
Сообщения: 6
Темы: 6


Репутация: 0    

СообщениеДобавлено: 13:35 12-04-2018    Заголовок сообщения: Base and Rover setup for Topcon Hiper Pro Ответить с цитатой

HI,

I've been through everything on this subject that I can find, but have been unable to solve this issue. I can't get anything but an "autonomous" position in the survey mode. I'm using Carlson SurvCE 2.58, and a pair of Topcon Hiper Pro receivers. I've uploaded the latest firmware for the receiver, including bluetooth firmware. I've set up the receivers using the description found in the Topcon Hiper Pro operator manual, Chapter 3. The radio modem is set up using a dedicated frequency. The receivers are configured using the instructions in Chapter 3 as well. I am a first time user of both SurvCE and Topcon HiperPro, so don't assume I know anything. In SurvCE, GPS Base, I'm able to make a bluetooth connection with the Base. On the RTK tab, I've set the radio device as Satel 3AS, with port C and baud of 19,200. Message type CMR. These settings same as configured using Topcon PC-CDU software. When I check the green arrow at the top, it appears to work, and then it asks for coordinates of the base, and I select "Read from GPS" for this purpose. It averages 10 autonomous positions, and displays the lat, long, and height, and asks if I want to continue with base setup, and I click "Yes". I get a message "Base Configuration Successful". Saving the config file appears to have no effect on my problem, I've tried it both ways.
I continue with the same process on the rover, basically same as above. The configuration appears to "take". On the Hiper Pro, the base Rx light is blinking green, then red, then green, red, green, red, etc. The rover Rx light is solid green with a blinking orange light. If I select Survey tab in Surv CE, and Store Points, I get an "autonomous" position. What am I doing wrong?
Do I need to localize first? Do I need to upload a geoid file?


Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
http://update.carlsonsw.com/phpBB2/viewtopic.php?f=15&t=3901
Promotional video studio

Thanks!
^ 
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФОРУМЕ ЗА 1 МИНУТУ, БЕЗ ПОДТВЕРЖДЕНИЙ!

Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов RoverMobile.ru -> Мнения о UMPC от RoverPC Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы не можете скачивать файлы


Rambler's Top100 Яндекс цитирования Locations of visitors to this page Page Ranking Tool